Een fanshop met jouw merkartikelen!

Met een fanshop presenteer je al je merkartikelen via een online webwinkel. De fanshop is een geautomatiseerd systeem voor de inkoop en creatie van deze producten, zoals biertjes, etiketten voor je bier of bedrukte T-shirts. Met een fanshop start je als bierbrouwer snel een webshop waar jouw klanten gemakkelijk de producten kunnen bestellen. Je kunt deze shop helemaal vormgeven met jouw huisstijl kleuren, logo en banner. 
De fanshop is een veilig systeem voor het beheren, ontwerpen en bestellen. Belangrijk gegeven is het online kunnen personaliseren van de producten via een gebruikersvriendelijke editor. Na het kiezen van een product in jouw webshop, kan je klant kiezen om zelf een design te maken en het product te personaliseren voordat hij de bestelling plaatst.
Werken met een fanshop biedt significante voordelen: extra mogelijkheden voor verkoop, vereenvoudiging van je verkoopproces en het aanboren van nieuwe doelgroepen online. Met een eigen fanshop beheer je het verkoopproces centraal en kunnen je klanten decentraal gemakkelijk producten aanpassen, beheren en bestellen. Je selecteert als bierbrouwer zelf alle producten en productopties voor in jouw fanshop.

Koppeling met grafische marktplaats!

De fanshop is te verbinden met een grafische marktplaats met duizenden producten aan drukwerk, print en sign. Deze producten komen van aangesloten leveranciers binnen het platform achter de webshop. Je kunt kiezen uit drukwerk als visitekaartjes, etiketten, brochures, flyers, beachflags, koffiebekers, enveloppen en sign – en dit in talloze varianten. Je voegt de gewenste producten toe in jouw webshop. Je verkoopt alles onder je eigen naam, met prijzen naar je klanten die jij zelf bepaalt.

Voordelen fanshop

  1. Verkoop en creatie van je merkartikelen in één online systeem. 
  2. Compleet automatische orderflow. 
  3. Inzicht in voortgang van bestellingen en verloop van activiteiten.
  4. Vereenvoudiging van je online verkoopproces.
  5. Afzetmarkt vergroten met nieuwe doelgroepen online.
  6. Duurzaam proces ontwikkelen voor je merkcommunicatie.
  7. Gemak!

Hoe zijn onze shops opgebouwd?

Onze webshop kan opgebouwd worden uit 4 modules. Het is mogelijk om 1 module te kiezen of een combinatie van meerdere modules.

 

Module StoreFront.

Dit is de basis module. Als u kiest voor alleen een storefront krijgt u een webshopportaal met een eigen URL. Deze shop bevat uw eigen producten en/of diensten en is opgemaakt in de huisstijl van uw brouwerij (elementen zoals foto’s, logo’s etc.). De opbouw en lay-out van de webshop is gelijk aan het basisstramien van Bierstijl.nl 
De StoreFront wordt, als een schil, gekoppeld aan het Bierstijl.nl platform en maakt als zodanig ook gebruik van alle Administratie- communicatie- en betalingssystemen van het Bierstijl.nl platform. Dit betekend dat bestellingen via de backoffice van Bierstijl.nl platform binnenkomen en worden verwerkt. Klanten ontvangen alle communicatie ook vanuit dit platform.
De instapkosten en maandelijkse abonnementskosten zijn zeer voordelig.

Module ClientStore.

De module ClientStore bestaat uit een administratie- en communicatiesysteem gekoppeld aan een eigen betalingssysteem wat men kan toevoegen aan de module StoreFront. 
Additioneel t.o.v. de module StoreFront is dat de webshop wordt voorzien van een zelfstandige backoffice voor administratie, communicatie en betalingsverkeer. Deze maakt dan niet meer gebruik van het Bierstijl.nl Platform. Natuurlijk kan er wel gebruik gemaakt worden van de producten uit het Bierstijl.nl platform

Module Op Maat.

De module op maat geeft de mogelijkheid de shop in te richten volgens een eigen stramien en lay-out. Deze wordt in goed overleg opgebouwd en samengesteld.

Module PitchPrint.

Er is een nieuwe online editor beschikbaar binnen het Bierstijl.nl platform. PitchPrint is een betaalbare online editor waarmee jouw klanten eenvoudig zelf producten kunnen opmaken en personaliseren. PitchPrint is eenvoudig in gebruik en daarmee goed geschikt voor de consument. Nog meer waarde toevoegen aan eigen merkproducten.
Enkele voordelen van PitchPrint
– Editor aan te passen naar eigen huisstijl
– Opmaken vanuit bestaande templates of eigen designs
– Ongelimiteerd afbeeldingen uploaden, ook met PDF, CDR, AI, TIFF en EPS
– Afbeeldingen toevoegen vanuit social media, eigen bibliotheek en Pixabay
– Foto’s bewerken met geïntegreerde Adobe Photo Editing

 

Een shop voor iedere wens en budget!

Zelf samen te stellen.

 

Wat houdt de ClientStore in?

De ClientStorel is een volledig geautomatiseerde oplossing. Eén systeem voor het ontwerpen,inkoop en verkoop van producten, doorzetten van orders en factureren. Je bestelling wordt geheel automatisch afgehandeld. In de backend achter de brandportal heb je een compleet overzicht van de orderflow en facturen. Je kunt hier ook specifieke instellingen inrichten voor kortingen, prijzen, verzendwijze of betalingswijze. Met de managementrapportages heb je alle statistieken over de orders.


 

Voorsprong door ontwikkeling

Onze ICT deskundigen zijn constant bezig met het verbeteren en updaten van het systeem zodat u de nieuwste features hebt. Je hoeft geen tijd meer te besteden aan het zoeken naar nieuwe tools om beheersysteem te verbeteren, Wij zorgen dat uw systeem altijd up-to-date is.


 

Onze webshop geeft wat het meest waardevol is. GEMAK.

Gebruiksgemak. Regie over de opmaak, flexibiliteit, kwaliteit en heel belangrijk, controle over proces en kosten. Onze webshop is ontwikkeld om complete communicatiepakketten te stroomlijnen!


 

Promoot je bier.

Door mooie glazen bijvoorbeeld


Promotie materialen


Eerste klas etiketten in kleine aantallen


Klantenservice

Heeft u vragen over Bierstijl.nl

of wilt u een offerte aanvragen?

Dan kun u contact met

ons opnemen via

TEL:+31 (0)615447654

(wij zijn bereikbaar van 08:30 tot 18:00 uur)

E-MAIL: info@bierstijl.nl


Social Media

 

 is een onderdeel van

Bezoekadres:

Printbalans

Bergsestraat 103

4724 CC Wouw

E-mail: info@printbalans.nl

Tel: 0031(0)615447654

contactformulier: